Gratis thuis bezorgd vanaf € 75,00 (NL)
Klanten beoordelen ons met 4,80 van 5,00
Bezorging 1-3 dagen
Klantenservice 06 22772530

Retourprocedure

Ziet het artikel er niet zo uit als gedacht of is het te groot of te klein? Dan kan je het ontvangen product binnen 14 dagen op eigen kosten retourneren en het aankoopbedrag terug ontvangen. Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van de retourzending controleren wij of de retour in orde is. Het retourbedrag wordt dan binnen 14 dagen terugbetaald.

Om uw retour sneller te verwerken adviseren wij u om de retour aan te geven via je account en de factuur bij uw pakket erbij te voegen zodat wij kunnen zien van wie het pakket is!

 • Log in met je persoonlijke accountgegevens via "mijn account" rechts bovenin.
 • Ga vervolgens naar "mijn bestellingen" en klik op "bekijken" aan de rechterkant van de bestelling.
 • Klik onder de ordergegevens op "artikelen retourneren" en je kan het retour aanmelden.
 • Heb je geen account aangemaakt? Geen probleem, mail eventjes naar [email protected] of stuur een WhatsApp bericht naar 0622772530 en ik meld je retour alvast voor je aan.

 

We vragen je wel op het volgende te letten:

 • Je kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn in de Kinderjas.com webshop.
 • Nadat je bestelling is bezorgd, heb je 14 dagen de tijd om een retour aan te melden. Hierna heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Na deze periode is de aankoop definitief.
 • Het artikel dient onbeschadigd en ongedragen geretourneerd te worden. Bij beschadiging kunnen kosten in rekening gebracht worden.
 • Het artikel moet - indien redelijkerwijs mogelijk - met aangehecht artikelkaartje en een originele verpakking teruggestuurd worden.
 • De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Je mag zelf bepalen op welke manier u een pakje terug stuurt.
 • Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (prijs betaalde product inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding aan je overgemaakt worden.
 • Pakketten die bij een DHL servicepunt niet zijn afgehaald en retour komen bij kinderjas.com, zullen € 4,95 administratie/verzendkosten in rekening worden gebracht (dit zal ingehouden worden bij de terugbetaling).
 • Retourartikelen kunnen alleen teruggestuurd worden naar ons retouradres.
 
Kinderjas.com
M. Wolters
Holterweg 85
7429AE Colmschate Retour tip

klik hier voor DHL

Klik op bovenstaand logo!
Kosten om een pakket retour te sturen naar een DHL servicepunt zijn € 4,50.
U dient zelf online een verzending aan te maken. Uitprinten kan bij het DHL servicepunt. Dit geeft u aan in uw verzending.
Als email adres vult u [email protected]. Zo weten wij wanneer het pakket klaar ligt bij het servicepunt!
DHL servicepunt is: Primera Colmschate, Flora 50, Deventer

Let op, dit is slechts een advies. Komt u er niet uit dan kunt u het ook afgeven op het postkantoor.

 

VRAGEN, KLACHTEN EN/OF OPMERKINGEN: [email protected] 

Telefoon: 0031(0)622772530

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis thuis bezorgd vanaf € 75,00 (NL)
Klanten beoordelen ons met 4,80 van 5,00
Bezorging 1-3 dagen
Klantenservice 06 22772530