Gratis verzending vanaf € 75,00 (NL)
Klanten beoordelen ons met 9,3 van 10
Besteld voor 14:00 uur? Morgen al in huis*
Klantenservice 06 22772530

Retourprocedure

Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen dan kan er geruild worden of retour gezonden worden.
Wij geven klanten het recht om eenmalig een artikel om te ruilen zonder dat u nog eens verzendkosten moet betalen.

Een retour geeft u zelf op via de site:
Log in via "mijn account" links bovenin. Ook zonder account kunt u inloggen via "mijn account"!!! U dient dan eerst wachtwoord vergeten aan te vragen. U ontvangt dan een mail om een wachtwoord in te stellen.
Klik op "recente orders" en klik op "artikelen retourneren" (vet bedrukt) en vul vervolgens alles naar wens in. U ontvangt van ons een bevestiging van uw retour met verdere informatie samen met  ons retour adres.

  1. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.
  2. Bij omruilingen dient u zelf het artikel te bestellen. U plaatst uw bestelling.  U kunt dan kiezen om direct af te rekenen (snelle levering en eventuele verzendkosten ontvangt u retour!) of u kunt uw artikel eerst retour sturen en na ontvangst wordt het nieuwe artikel naar u gestuurd*.
  3. U heeft 14 dagen retourrecht. Dit houdt in dat de artikelen binnen deze 14 dagen bij ons retour moeten zijn. De eerste dag gaat in op de dag dat u het pakket in ontvangst neemt. Indien wij het pakket na 14 dagen binnen krijgen, zijn wij genoodzaakt het pakket terug te sturen. U heeft dan geen recht meer hier op, uw retourrecht vervalt dan.
  4. De artikelen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen en voorzien van labels en indien mogelijk in originele verpakking. Artikelen zonder labels worden niet retour genomen!
  5. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument , inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

LET OP: U DIENT ALTIJD EEN RETOUR AAN TE VRAGEN OM VERTRAGING TE VOORKOMEN!

Retouradres

M. Wolters Kinderjas.com
Holterweg 85
7429AE Colmschate 

Retour tip 1Klik op het logo! Kosten zijn standaard € 3,95 tot 15 kilo. U dient online een verzending aan te maken en uit te printen. U kunt het pakket laten bezorgen bij een Kiala punt. Vermeld als email adres [email protected] op.
Kialapunt is: PETS & CO ZANTING, Flora 5, 7422LN Deventer

Retour tip 2 

Klik op het logo! Kosten hiervoor zijn vanaf € 5,00.  U dient online een verzending aan te maken en uit te printen. U kunt het pakket laten bezorgen bij een DHL for You punt. Vermeld als email adres [email protected] op.
DHL servicepunt is: CIGO BENNO, Flora 4-6, 7422LL Deventer

Let op, dit is slechts een advies. Komt u er niet uit dan kunt u het ook afgeven op het postkantoor.

Vragen, klachten en/of opmerkingen: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf € 75,00 (NL)
Klanten beoordelen ons met 9,3 van 10
Besteld voor 14:00 uur? Morgen al in huis*
Klantenservice 06 22772530